Saját gyártású reklámvideók, videóklippek és egyéb videó-munkák

 

Reklámvideó - Kárpátia kiadvány

 

Reklámvideó - Medison (USA)

 

 "Blog Success" Intró verziók (nyers) (USA)

 

Reklámvideó - Helmet Cam (Australia)

 

Six: Álom

 

 

 

Chris Taylor: Sliccgomb

 

 

 

Endrei 'Bubo' Strongman edzés vs. Nightwish

 

 

 

Six Koncert 2009 Békéscsaba

 

 

   

 

Powerapro
Hosszú hónapokig tartó fejlesztés után elkészült az apróhirdetési és üzleti portálunk egyedi szolgáltatásokkal (pl. videó beszúrási lehetőség). Kérlek, ha van időd és persze kedved, de különösképpen akkor, ha bármi eladnivaló cuccod van, hirdesd meg bátran és persze ingyenesen új oldalunkon, itt: www.powerapro.hu

- Chris Taylor-

Hoopla Computer
Szakterületünk számítástechnikai kis-és nagykereskedelem, illetve számítógép szerviz 2008 márciusában nyitottuk üzletünket Békéscsabán, azzal a céllal, hogy új színt és új lehetőségeket kínáljunk a számítástechnika iránt érdeklődők számára.

- Ruler -

Chris Taylor

Videó-tevékenységek

Mottónk:

"Az élet egy mozi, de Te választod meg melyik sorban ülsz!"

Ennek szellemében, minden szakmai tudást latba véve, Az Ön vagy Cége igényeit szem előtt tartva az alábbi tevékenységeket vállaljuk :

  • Rövidfilmek, reklámfilmek
  • Videóklipek, riportok elkészítését,
  • Ballagás, szalagavató
  • Eljegyzés, Esküvő, Lakodalom 
  • Baráti-, és egyéb összejövetelek

...és gyakorlatilag bármilyen esemény felvételét többkamerás rendszerrel akár HD minőségben!

Igény szerint dramaturgiával, zenei aláfestésekkel, dvd menüvel és borítóval, akár utólagosan kikevert 5.1-es Dolby hangzással.

Videóklipek esetében A C.T. Kreatív Stúdió valamint a Powersite Development Team lelkes, és tehetséges tagjai vannak segítségemre. Helyszín, történet, dinamika, casting, image - igény szerint.

- Chris Taylor-

HUNHonlap Csoport
A HunHonlap.Hu honlapcsoportot azért hoztuk létre, hogy a legújabb technikák alkalmazása mellett felhasználóbaráttá tehessük a látszólag oly bonyolultnak tűnő funkciókat. Bemutatjuk azt is, hogy egy weboldal igenis rendelkezhet a megfelelő technikai tudással, ezt nem mások, mint a több éves tapasztalattal rendelkező munkatársaink garantálják! Így a keresők akár már másnapra indexelni tudják weboldalát és ezáltal máris profitot termelhet. Alapvető célunk, hogy kiszolgáljunk szolgáltatásainkkal minden korosztályt, és az internetet valóban a jövő kapujává alakítsuk! Mindezt elérhető áron és 100% megelégedettségi garanciával! Győzödjön meg róla személyesen!

- Ruler -